Wie ben ik?

 

Mijn naam is Carina van Buren. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In 2007 ben ik benoemd tot beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in Zederik en in 2011 in Leerdam. 
 
Een persoonlijke trouwceremonie met als hoogtepunt het ja-woord, is en blijft een bijzondere gebeurtenis. Ook voor mij. Iedere keer opnieuw beleef ik zo veel plezier aan het contact met het bruidspaar, het voorgesprek, het meedenken en het schrijven van de speech en de ceremonie dat ik besloot om voor mijzelf te beginnen. Door de beëdiging en benoeming als BABS ben ik namelijk in beginsel bevoegd om in heel Nederland huwelijken te sluiten en partnerschappen te registeren.               
 
Wat mogen jullie van mij verwachten? Inlevingsvermogen en passie. Ik wil oprecht weten wie jullie zijn, waarom jullie besloten hebben om voor altijd bij elkaar te blijven en samen het leven te delen. Ik sta open voor de inhoud en vorm die jullie voor ogen hebben voor de trouwceremonie. Ik kan vanuit mijn ervaring met jullie meedenken over de invulling. Dat doe ik met heel mijn hart. Mijn toespraak is altijd persoonlijk. 
 
Ik spreek losjes, bondig en bruisend. Mijn spreekstijl aanpassen aan jullie sfeer is geen enkel punt. Uit ervaring weet ik dat ik eigenlijk met alle stijlen uit de voeten kan. Ingetogen, luchtig, diepgaand of uitbundig. Zolang het maar jullie sfeer ademt.